Historien
mere end 80 års
erfaring med kødforædling
ud fra gode håndværkstraditioner.
Grundlagt
1933
Produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne sikrer at LEPO’s sortiment konstant er tilpasset tidens gastronomiske og ernæringsmæssige krav. Leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser er basis i vor samhandel med vore kunder. En særskilt afdeling i firmaet har i alle årene været produktion af fiskefrikadeller, primært udviklet og solgt under vore kunders egne mærker, men også til institutionelle storkøkkener udviklet og leveret i samarbejde med køkkenernes foretrukne grossist. Det er firmaets politik Aldrig at “gå udenom” vore grossistkunder med direkte salg til storkøkkener eller detailbutikker.
Firmaet ledes i dag af samme danske familie som startede LEPO A/S i 1933. Produktion, logistik, salg og administration er på den samme adresse. Korte kommandoveje og en flad organisation sikrer hurtige og korrekte løsninger til glæde for vore medarbejdere og kunder.